ΕΣΠΑ

Διακοπή καπνίσματος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Κάθε λεπτό στον κόσμο πεθαίνουν 6 άτομα από παθήσεις που σχετίζονται με το κάπνισμα.

Το κάπνισμα είναι μια αρκετά ακριβή συνήθεια: Έχετε υπολογίσει πόσα χρήματα ξοδεύετε καπνίζοντας;

Καπνίζοντας        1 μήνα  2 μήνες  3 μήνες  6 μήνες  1 χρόνο

1 πακέτο/ημέρα       114€       228€       342€       684€     1387€

2 πακέτα/ημέρα       228€       456€       684€     1368€     2774€

3 πακέτα/ημέρα       342€       684€      1026€    2052€     4161€                       ( Ενδεικτική τιμή πακέτου 3,8 € )

Εάν έχετε αποφασίσει να σταματήσετε το κάπνισμα αλλά θέλετε μια βοήθεια στην προσπάθειά σας, η μέθοδος του βιοσυντονισμού μπορεί να σας βοηθήσει, με ποσοστό επιτυχίας 75% στην 1η επίσκεψη και μέχρι 86% με 2 ή 3 επισκέψεις.

Η θεραπεία στοχεύει στην απεξάρτηση του οργανισμού από την νικοτίνη ενώ παράλληλα επιτυγχάνει την ταχύτατη απομάκρυνση της πίσσας και των άλλων βλαβερών προϊόντων του καπνού που έχουν επικαθήσει στους πνεύμονες του χρόνιου καπνιστή.

Η μέθοδος είναι απλή και ανώδυνη.

Χρειάζεται μόνο τη στάχτη και τη γόπα από το τελευταίο σας τσιγάρο και με την βοήθεια ηλεκτροδίων στέλνει ηλεκτρομαγνητικά σήματα στον οργανισμό που βοηθούν στην αποτοξίνωσή του και στην μείωση της επιθυμίας για κάπνισμα.

Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται το στερητικό σύνδρομο, οι πνεύμονες αποκτούν την αρχική τους αντοχή το συντομότερο, μειώνεται ο κίνδυνος εμφράγματος, από την 1η κιόλας μέρα χωρίς τσιγάρο. Και όλα αυτά χωρίς αύξηση βάρους!

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 35 λεπτά. Συνήθως απαιτούνται 1 εως 3 επισκέψεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε.

A- A A+
Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο. Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.