ΕΣΠΑ

TECAR THERAPY

Η HUMAN TECAR HCR είναι μια συσκευή διέγερσης της μικροκυκλοφορίας. Χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρομαγνητικό σήμα που διεγείρει τον μεταβολισμό του ιστού στον οποίο εφαρμόζεται βελτιώνοντας την αιματική και λεμφική κυκλοφορία. Δρα στο εσωτερικό του οργανισμού χωρίς διασπορά ενέργειας, και διεγείρει τους μηχανισμούς αυτορύθμισης του οργανισμού.

Η λειτουργία της βασίζεται στην αρχή του πυκνωτή, και προκαλεί κινητοποίηση ηλεκτρικών φορτίων (ηλεκτρολύτες). Αυτοί επηρεάζουν τον κυτταρικό μεταβολισμό, δημιουργώντας την ανάγκη για μεγαλύτερη ζήτηση οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών και ως επακόλουθο περισσότερο αίμα στη συγκεκριμένη περιοχή ( αντιφλεγμονώδης και επουλωτική δράση ). Τα πεδία εφαρμογής της στην φυσικοθεραπεία είναι: Πόνος, άγχος, αϋπνία, jet lag, πονοκέφαλοι, τρίτη ηλικία, αθλητικοί τραυματισμοί, πρόληψη, αισθητική και μετεγχειρητική ιατρική, αγγειολογία, λεμφικό οίδημα.

TECAR THERAPY TECAR THERAPY TECAR THERAPY
TECAR THERAPY TECAR THERAPY
A- A A+
Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο. Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.